Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. - - Piilota viesti
Get Up to 40% OFF New Furniture Deals * Limited time only.

Vartofta -Tili

Helppo, vaivaton - ja ilman lisäkuluja!

Osta nyt ja maksa myöhemmin. Voit avata tilin joko ostostesi yhteydessä tai maksamalla tavallisen laskun osissa, jolloin sinulle luodaan tili automaattisesti.

  • Maksettava summasi jaetaan 12 kuukaudelle. Mikäli haluat muuttaa maksuaikataulua, asiakaspalvelumme voi muokata sen sinulle sopivaksi.
  • Voit ostaa kuukauden aikana useamman kerran, ja kaikki ostoksesi veloitetaan samalla laskulla.
  • Tilin avaamisesta tai ylläpidosta ei aiheudu kustannuksia.
  • Helppoa ja vaivatonta.
  • Osta nyt ja maksa myöhemmin.

Tilin avaaminen
Voit avata tilin heti ostostesi yhteydessä. Silloin saat vain lähetyslistan lähetyksesi mukana ja erillinen lasku lähetetään sinulle kuun lopussa.

Myös ostaessasi laskulla sinulla on aina mahdollisuus maksaa ostoksesi tilille. Saat aina valita itsellesi parhaan mahdollisen maksutavan. Mikäli maksat laskusi erissä, summa jaetaan aina automaattisesti 12 kuukausierään.

Luottoraja on tavallisesti 300 euroa. Voit nostaa sitä 500 euroon saakka, mikäli olet huolehtinut maksuistasi. Tilin avaamista varten tarvitsemme henkilötunnuksesi luottotietojen tarkistamista varten. Pidätämme oikeuden tarvittaessa hylätä tilihakemus, jolloin lähetys toimitetaan postiennakolla. Pidätämme myös oikeuden olla hyväksymättä ostoa ja alentaa myönnettyä luottorajaa.

Mikäli lasku jätetään maksamatta, muodostetaan tili automaattisesti ja laskuun lisätään huomautuslisä 5 euroa.

Tiliostokset
Kuukauden aikana voit tehdä ostoksia niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki ostokset laskutetaan samalla laskulla kuukauden lopussa. Luotto on joustava, joten voit tehdä ostoksia sallittuun luottorajaasi asti, vaikket olisi vielä maksanut kaikkia aiempia ostoksiasi.

Maksaminen
Saat kuukausittain tiliotteen, josta näet ostoksesi, maksut ja saldon. Luonnollisesti näet myös käyttämäsi luoton määrän, käytettävissä olevan summan sekä vähimmäismaksun määrän.  Maksat erän aina kuukauden lopussa. Vähimmäismaksu kuukaudessa on 5 euroa.

Normaalisti ostostesi summa jaetaan 12 kuukauden eriin, mutta halutessasi toisenlaisen maksuaikataulun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit valita maksuaikatauluksesi 3 kuukautta, 6 kuukautta, 12 kuukautta, 18 kuukautta tai 24 kuukautta.

Luoton maksu suoritetaan City Look Scandinavia AB:lle, Tilinumero IBAN F128 1820 3000 0358 40

Tilin kustannukset
Tilin avaaminen ja käyttäminen on veloituksetonta.

Kun maksat ostoksesi tilillä, maksat korkoa kuukasittain 1.98% käytetyn luoton määrästä, sekä 0.4% koko luottorajasi määrästä, yhteensä kuitenkin vähintään 2 euroa/kk.  Vähimmäismaksu kuukaudessas on 5 euroa. Mitään muita kuluja ei aiheudu. Todellinen vuosikorko koko luoton määrästä on n. 33% kuluttajaviraston suuntaviivojen mukaisesti.

Korot vähennetään saaduista maksuista.

Maksuvapaat kuukaudet
Tarjoamme sinulle maksuvapaan kuukauden jokaisen neljän peräkkäisen maksukuukauden jälkeen. Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Suorittamattomat maksut
Maksamattomista laskuista lähetämme muistutuksen, johon on lisätty huomautuslisä 5 euroa/muistutus.

Mikäli maksettavaa on enemmän kuin kymmenesosa koko luotosta, voimme irtisanoa luoton. Perinnästä aiheutuvat kustannukset peritään lain mukaisesti. Kertyneet korot ja maksut peritään välittömästi. Vastuu maksuista on henkilöllä, jolle tili on myönnetty.

Yleistä
Voit milloin tahansa irtisanoa tilisi, irtisanomisaika on 30 päivää. Tilin sulkemisesta ei veloiteta erillistä palkkiota.

Koron mahdolliset muutokset johtuvat  ”rahapoliittisista päätöksistä”, jotka nostavat tilin ylläpitokustannuksia siten, ettei luotonantaja ole ollut tietoinen mahdollisista muutoksista tilinavaushetkellä.

Luotonantaja
City Look Scandinavia AB, Y-tunnus: 24720280