Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. - - Piilota viesti

Yhtiö Tietoa

Näin kaikki alkoi…
1940 luvun loppupuolella, kun tekstiilien raaka-aineet olivat vähissä, sai Valdemar Hagenstål Vartoftassa idean. Hän alkoi etsimään langan ja tekstiilien osto mahdollisuuksia. Ensimmäinen tuote jota myytiin oli mattokude parhaasta laadusta hyvin edulliseen hintaan. Näin saimme ensimmäiset asiakkaat. Tänään, 60 vuotta myöhemmin, on mattokude yksi tuote meidän valikoimassa, mutta myös neule- ja virkkauslangat, loimilangat jne. Meidän tunnuslause on siis: tarjota koko Suomen kansalle lankoja ja tarvikkeita hyvin edulliseen hintaan.

Vartofta AB aloitti postimyynnin 1950 Ruotsissa. Ilo on meidän puolella tarjota asiakkaille lankoja ja tarvikkeita hyvin edulliseen hintaan.
Miten pidämme meidän edulliset hinnat? Meidän oman tuonnin, suuren oston ja alhaisten kulujen avulla pystymme pitämään hinnan kohtuullisena, ilman että laatu kärsii. Meidän nettikauppa on koko vuorokauden auki. Voit siis rauhassa kotona katsoa meidän valikoimaa. Tilauksen teet helposti tietokoneellasi ja maksat tuotteesi joko laskulla tai postiennakolla.